Iedereen deugt, maar waarvoor?

Oplossingen rondom corona

Juist in deze corona tijd voelen wij de noodzaak om u en uw organisatie te ondersteunen bij jullie vakmanschap en om eraan bij te dragen dat zoveel mogelijk burgers zo snel als mogelijk passend aan het werk kunnen. Dit doen wij door:

üSnel, eenvoudig en gevalideerd bestandsinzage te bieden in de mate van uitstroom successen naar kansrijke beroepen en sectoren binnen de populatie op korte termijn

Direct nadat burgers een zelfstandig uit te voeren online diagnose hebben ingevuld kunt u (conform Europese psychologische validatie standaard) inzage krijgen in welke kandidaten op dit moment de meeste kans hebben om succesvol te participeren bij een werkgever. Onderzoek heeft uitgewezen dat u hiermee minimaal 20% extra uitstroom genereert ten opzichte van de bestaande uitstroom. Dit simpelweg doordat u bewust voor de juiste kandidaten de juiste keuzes maakt.

üMatching op werkelijke vacatures en vacatures duurzaam matchen op meest geschikte kandidaten vanuit de populatie mede op basis kunnen en willen van kandidaten

De ABC-Methode match kandidaten op basis van arbeidsbelastbaarheid en aanwezige talenten en voorkeuren. De koppeling met werkelijke vacatures is niet alleen mogelijk en zorgt ook voor juiste matches. Daarnaast is het ook mogelijk om aanwezige vacatures te koppelen aan de meest geschikte kandidaten. Dus mocht er een vacature zijn van callcenter medewerker dan heeft u met druk op 1 knop de meest geschikte kandidaten inzicht.

üWerkgevers te ondersteunen met goede inzichten waarom de kandidaten zo goed passen bij de gewenste kwaliteiten behorende bij de functies. Dit ongeacht cv en/of achtergrond.

Als extra toevoeging voor een werkgever om de match te ondersteunen, bieden wij een werkgeversrapport aan dat per geschikte functie opgesteld kan worden. Dit rapport geeft exact aan op basis van de belangrijkste functiecriteria waarom deze kandidaat succesvol zal zijn voor deze functie. Bijvoorbeeld omdat blijkt dat deze persoon onder druk goed blijft functioneren, goed kan luisteren en heel goed kan plannen en dat zijn belangrijke criteria voor bijvoorbeeld de functie van medewerker Thuiszorg.

Ervaringen uit de praktijk

Klik hier voor ervaringen uit de praktijk van professionals en klanten in het sociale domein zoals van een teamleider bij gemeente:

"Winst op tijd, geld en verminderen van de werkbelasting van de werkcoaches door alleen te investeren op het juiste type ondersteuning"

Contact

Benieuwd hoe wij uw vragen kunnen ondersteunen?

Neem direct contact op via 020-6645002 of via info@LDSupport.nl